ReferenciákKedves Rita!

A Tessedik Sámuel Általános Iskola kisdiákjai már több éve, hogy a Csattogó-völgyben töltenek egy hetet erdei iskolai programokon. Azért is járunk ide vissza, mert itt olyan profi csapat szervezi a programokat, mint amilyen a tiétek. A szervezéstől a lebonyolításig minden zökkenőmentesen zajlott.
A gyerekeknek (3. oszt.) és a nevelőknek egyaránt nagyon tetszettek a foglalkozások. Különösen a vízvizsgálatot élvezték a gyerekek, de a korongozás is nagy élményt jelentett számukra. A túrákat remek túravezetők vezették, akik maximálisan odafigyeltek a gyerekekre, kérdéseikre türelemmel válaszoltak és sok-sok új ismerettel gazdagították őket.

Köszönjük az élményekben gazdag hetet! Munkátokhoz jó egészséget kívánunk!

A diákok és nevelők nevében: Birinszkiné Szabó Marianna
                                                            2011. 05. 02-06.Kedves Rita es a Vadasztabor vezetoi,
 
Szeretnem ezuttal megkoszonni a remek taborozast, melyen Josi fiam reszt vett juliusban. Nagyon elvezte, rengeteg elmennyel tert haza es nagyon szeretne jovore ismet reszt venni a vadasztaborban. Halas koszonet mindnyajuknak a kituno szervezesert es ezert a - minden bizonnyal eletre szolo elmenyert.
 
Udvozlettel,
 
Dr. Nemet Agnes
Canada
 
Agnes Nemet, M.D.
Tel: 905-970-1172
Fax: 905-970-0490
Cell: 416-888-8979
E-mail: agnes.nemet@rogers.com


Kedves Rita!

Nagyon köszönjük a felejthetetlen hetet,amit a Csattogó völgyben tölthettünk. Hétfőn a gyerekektől mást sem lehetett hallani:"Menjünk vissza a táborba! " A megrendelt foglalkozások kivétel nélkül sikert arattak,úgy a gyerekek,mint a pedagógusok körében.A foglalkozást vezetők, élvezetes,érdekes előadásaikkal maximálisan lekötötték a gyerekek figyelmét,kérdéseikre türelmesen válaszoltak. Érződött a vezetők előadásán a szakma szeretete,és  az az odaadó türelem,amellyel e rövid idő alatt igyekeztek megszerettetni az alkotás örömét,megtanítani a gyerekeket a természet tiszteletére,szeretetére.

Még egyszer köszönjük!-A mielőbbi viszontlátásra!

Üdvözlettel:Tessedik S. Ált. Isk. tanítói

                  Kancsár Éva,Hudákné Erzsike,Petrovicsné Ildikó

Tisztelt Kemenes Miklós Úr!


A Táltos Iskola nevében tisztelettel köszönjük az elmúlt hét élményekben gazdag programját. A gyerekek ismeretei bővültek a színvonalas előadások során.
Rengeteg új információval gazdagodtunk mindannyian. Az előadók kiválóan felkészültek, a programok változatosak voltak. Az étkezéssel is maximálisan elégedettek voltunk, minőségileg és mennyiségileg is.

Üdvözlettel. Papp Jenő

 

Kedves Rita és Miklós!

 

Ez úton szeretnénk köszönetet mondani az általatok nyújtott programokért az Erdei Iskolánkban,Törökmezőn 2010.április 27-30. Mind a 93 fővárosi gyereknek maradandó élmény marad,hogy életközelbe hoztátok a természetet és a természetszeretetet. Kollegáitok gyermekcentrikusak, könnyen megtalálták a kiskamaszokkal a hangot. A solymászat,kisragadozók és a kutyás program, a vízvizsgálat érdekes volt, még utána is meséltek egymásnak a gyerekek.A munkatársak pontosan érkeztek,az időt betartották.Jól sikerültek az éjszakai túrák is,érdekességekkel egybekötve. A gyerekeknek nagyon tetszettek a manuális foglalkozások.A kosárfonás,korongozás,indiánfonás, és bőrékszerek készítése szintén lekötötte a gyerekeket.Itt kiemelném a kollegák hallatlan türelmét és kedves stílusát. Fiatalosan,de mégis példamutatóan irányították és közben " nevelték" is a gyerekeket.

Csak gratulálni tudunk a munkátokhoz és köszönetet mondunk mindenért! További jó munkát és érdeklődő gyerekeket kívánunk!

   Üdvözlettel:
A Zuglói Móra Ferenc Általános Iskola tanulói és pedagógusai nevében

 

Tisztelt Kemenesék!


Pap György vagyok a Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Ált. Isk. tanítója. 2010. április 19-23. között erdei iskoláztunka Visegrádon az ELTE Üdülőben. A programokat Önöktől rendeltük meg, abból a mrgfontolásból, hogy Kecskemétről vinni a gyerekeken kívűl mást nem szerettünk volna. Korongozást, gyógynövényismertetést, vízvizsgálatot és éjszakai túrát kértünk.

A gyerekek és a pedagógusok teljes megelégedését vívták ki a programok. A fazekas mester mindenkivel megszeretette az agyagot, és a korongozás szépségét is meg tudta mutatni. István bácsi erdész, minden egyes foglalkozáson elvarázsolta a tanulókat, különösen is a patakban való pancsolás aratott nagy sikert. Az éjszakai túra attól volt izgalmas, hogy a fiúk és a lányok különböző helyre mentek, köszönhetően István bácsinak, aki bebizonyította a legényeknek, hogy lehet félni az erdőben, de nem muszáj.

Még egyszer köszönjük a programokat: Juhász Emma, Nagyné Palócz Ilona és Pap György osztálytanítók

Tisztelt Kemenes Miklós úr!

Ezúton szeretnénk  megköszönni Önnek és munkatársainak lelkiismeretes, színvonalas munkájukat.

A budapesti Herman Ottó Tagiskola (XIII.ker.) 1 és 4. osztályával töltöttünk 5 napot Törökmezőn.

Az esős, viharos időjárás ellenére is maradandó élményt nyújtottak a programok. Nem beszélve a programvezetők hozzáértéséről, magas szakmai tudásáról, mellyel  - az életkori sajátossságokat figyelembe véve - vezették a foglalkozásokat. A gyerekek olyan tapasztalatokat szereztek növényekről, állatokról, melyekről korábban csak  könyvekben olvashattak. Nagy élmény volt a solymászat, az éjszakai túra és a kutyabemutató is.Mindehhez társult a tábor gyönyörű környezete, a törökmezei túristaház személyzeténak segítőkészsége, a váratlan helyzetek rugalmas kezelése.

A mellékelt fogalmazások magukért beszélnek, fogadják szeretettel!

További sok sikert kívánunk Önöknek!

Üdvözlettel:                  Tussayné Gecsei Edit,                   Laczikné Pintér Edit                  Dávid Tamás Ferencné

Lénártné Ács Zsuzsanna

2010. 05. 03-tól 05-ig Parádfürdőn szervezett számunkra rendkívül sokszínű programot a Kemik bt, túravezető Mecsnóber Melinda volt. nagyon lelkes, igazán jól felkészült, talpraesett, rugalmas programvezető volt, olyan élményekkel gazdagodtunk Neki köszönhetően, melyet biztosan nem felejtünk el!

Még egyszer köszönjük ezúton is!

Szőke Zsuzsanna

Budenz József Ált. Isk. és Gimnázium

1021 Bp., Budenz út 20-22.

Tisztelt KEMIK BT!

Nagyon örülünk, hogy a 2010.05.10.-05.14-ig tartó erdei iskolai foglalkozásokat a honti ifjúsági táborban tölthettük el.

Diákjainknak a legjobban a solymászati és a kisragadozókról szóló program tetszett. Itt a legnagyobb élményt a vadászgörénnyel való játszás jelentette a gyerekeknek. Érdekesek voltak a kézműves foglalkozások is, főleg az indiánfonat készítés kötötte le a tanulókat. A közeli Honti-szakadékot is megmásztuk. Lehet, hogy négy év múlva az új osztállyal újra ide fogunk jönni.

Üdvözlettel: Kovács László történelem-földrajz szakos tanár.

Templomdombi Általános Iskola, Szentendre.

Kedves Rita !

Köszönöm szépen a kiváló szervezést. Osztályommal  2010. május 4.-én és 5.-én voltunk a Csattogó völgyben. Kitűnő túravezetőink voltak. Tökéletesen vezették a nyafka városi tiniket. Remélem, Sándor elhagyott túrabotját sikerült megtalálni.
További sok sikeres és elégedett utast kívánva, üdvözlettel,
Tóthné Sulcz Mária

Komoróczy Márta
     

  

Tisztelt Kemenes Úr!

 

A mezőtúri Református Általános Iskola tanulói és nevelői ezúton szeretné köszönetét kifejezni a 2010.márc.22-26-ig Kisinócon az erdei iskolában  az Önök által megtartott foglalkozásokat.Célunk az volt, hogy bővüljenek a gyermekek ismeretei az adott tájegység jellemzőiről,kerüljenek közelebb a természethez, tapasztalják meg az erdei állatok és növények életterét. Legyen fontos számukra a természet és állatvédelem.Az előadók a gyermekek életkori sajátosságaihoz alkalmazkodva nagyon színvonalas előadásokat tartottak. Segítették  tapasztalat útján az ismeretek megszerzését, mélyítését A felmerülő kérdésekre mindig választ kaptak a gyerekek.Nagyon nagyra becsültem a pontosságukat, a rugalmasságukat, a szervezésüket, és az előadások magas szakmai színvonalát. A gyermekek számára mindegyik program érdekes volt ,rendkívül nagy élménnyel jöttek haza és mesélték társaiknak , szüleiknek. Remélem lesz még a  jövőben is lehetőségünk együtt dolgozni.

 

  Mezőtúr, 2010.ápr.13.   Tisztelettel és köszönettel: Fitos Katalin a 69 gyermek és kollégáim                                                                                                                                                          nevében